Algemene hygiënische controle van klimatisatiesystemen

160617AQAirQuality053Zuivere lucht en een hygiënische woon- en werkomgeving zijn erg belangrijk voor onze gezondheid. Bovendien stellen de welzijnswet en de HACCP-normen steeds hogere eisen aan hygiënische werkomstandigheden. Een periodieke controle van de hygiënische staat van uw klimatisatiesysteem is dus absoluut noodzakelijk.

Welke soorten inspecties voert AQ international uit?

AQ international is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van klimatisatiesystemen zoals airco’s en ventilatiesystemen. Wij voeren volgende inspecties uit om de hygiënische staat van uw installatie te controleren:

Microbiologische inspecties
Wij voeren microbiologische tests uit volgens het NVRL-keurmerk . Via deze tests kunnen wij zelfs de kleinste schadelijke organismen opsporen in uw klimatisatiesysteem.

NEN 2767-inspecties
Conform de NEN 2767-norm controleren wij de staat van uw installatie. Zo kunnen we vaststellen welke maatregelen genomen moeten worden om de installatie optimaal te laten werken.

Endoscopische inspecties
Bij een endoscopische inspectie controleren we met een camera de binnenkant van luchtkanalen en luchtbehandelingskasten om te kijken of er vervuiling is. Indien uw klimaatinstallatie vervuild is kan u contact opnemen met AQ international om deze te reinigen of voor een regelmatig onderhoud.

 

 

Microbiologische inspectie

Microbiologische inspectie

NEN 2767 inspecties

NEN 2767 inspecties

Endoscopische inspecties

Endoscopische inspecties