Offshore HVAC-installaties

shutterstock_404043916Op schepen, boor- en productieplatforms is het personeel volledig afhankelijk van de lucht die binnenkomt via de HVAC-installatie. De luchtkanalen vervuilen echter snel door het intensieve gebruik van de verblijven. Een degelijk onderhoud en regelmatige inspectie zijn daarom levensbelangrijk. AQ international / AQ group beschikken over ervaren personeelsleden op het gebied van offshore HVAC-installaties en de nodige certificaten om deze werkzaamheden uit te voeren.

Het reinigen en reconditioneren van HVAC-installaties

We gebruiken verschillende methodes om de luchtkanalen van een HVAC-installatie te reinigen. Hierdoor kunnen wij elk type kanaal onder handen nemen en elke soort vervuiling bestrijden. Blijkt het reinigen niet voldoende, dan kunnen wij ook uw HVAC-installatie reconditioneren. Dit omvat maatregelen zoals coatings aanbrengen, filterframes vervangen, warmtewielen vervangen, etc.

LEV-en TR-testing

LEV-tests staan voor de testing van Local Exhaust Ventilation systems, terwijl TR-testing gaat om het testen van de luchtdichtheid bij calamiteiten. Beide testings moeten volgens de wet verplicht worden uitgevoerd op offshore-locaties. AQ international beschikt over gecertificeerd personeel voor het uitvoeren van zowel LEV- als TR-tests.Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de inspectie van offshore HVAC-installaties. Contacteer ons voor meer informatie.

Reiniging HVAC

Reiniging HVAC

Reconditioneren HVAC

Reconditioneren HVAC

LEV-testing

LEV-testing

TR-testing

TR-testing