Schone lucht dankzij een goed onderhouden luchtbehandelingssysteem

De lucht die we inademen heeft een directe invloed op onze levenskwaliteit. Dit betekent dat we ook op onze werkplaats de natuurlijke balans een handje moeten helpen. Luchtbehandelingssystemen, zoals een ventilatiesysteem en airco, zijn daarom inmiddels de norm geworden. AQ international helpt u om deze systemen optimaal te laten werken zodat u en uw medewerkers steeds genieten van schone lucht.

DSC_1299Luchtbehandelingskasten reconditioneren

Het reinigen van een luchtbehandelingskast (of LBK) is niet altijd voldoende om een optimale hygiëne te garanderen. Evenmin is het evident om het volledige systeem te vervangen. Daarom kunnen wij uw luchtbehandelingskast reconditioneren. Een dergelijke upgrade verlengt aanzienlijk de levensduur van uw LBK. Lees hier meer over het reconditioneren van luchtbehandelingskasten en onze diensten hieromtrent.

Het aanbrengen van condensor coating

Maakt u gebruik van een luchtgekoelde condensor? Na verloop van tijd kan deze onderhevig zijn aan corrosie wat op termijn schade veroorzaakt. De minste vervuiling kan er bijvoorbeeld al voor zorgen dat u meer dan 10 % moet compenseren. AQ international reinigt deze installaties en voorziet ze van een beschermende condensor coating. Dankzij deze coating behoudt u een optimaal rendement.

Gezonde lucht, een vanzelfsprekendheid

AQ international zorgt er mee voor dat gezonde lucht een vanzelfsprekendheid wordt in uw organisatie. Contacteer ons voor verdere informatie of voor een afspraak.

Reconditioneren luchtbehandelingskasten

Reconditioneren luchtbehandelingskasten

Coaten van luchtgekoelde condensors

Coaten van luchtgekoelde condensors