Coaten van luchtgekoelde condensors

Coaten van luchtgekoelde condensors


160615AQAirQuality085

Luchtgekoelde condensors worden gecoat met onze unieke EnergyGuard® coating. Deze geheel op waterbasis speciaal voor luchtgekoelde condensors onwikkelde coating bevat speciale stoffen die de  overdracht van warmte optimaal regelen. De vaak aluminium lamellen moeten, om oxidatie en vertering te voorkomen, beschermd worden voor invloeden van buitenaf. Oxidatie en vertering beïnvloeden het rendement van de installatie en daarmee de technische levensduur.

Voordelen van deze coating zijn ondermeer: ultradunne laag, langdurig/optimale bescherming, hoge coefficient van warmtegeleiding, waterbasis dus milieu- en mensvriendelijk, hele lage K-waarde, toepasbaar op koper, rvs en aluminium en geen standoverlast. We geven ook nog eens 2 jaar garantie!

Indien nodig, kan ook onze Heavy-Duty Condensorcoating® toegepast worden. Dit is een coating die meer bescherming kan geven bij een hele agressieve omgeving.

U kunt ook een AQ Support Contract® afsluiten. Hierbij vindt periodieke reiniging van de luchtgekoelde condensors plaats en wordt de coating bijgehouden. U weet dan zeker dat uw condensor optimaal functioneert.