het reinigen van klimaatinstallaties

Een goed klimatisatiesysteem creëert een aangenaam, duurzaam klimaat in uw werkomgeving. Om de veiligheid van u en uw werknemers te garanderen moet dit systeem regelmatig gereinigd worden. Een frequent onderhoud zorgt bovendien voor optimale prestaties en een langere levensduur van de klimaatinstallatie.

Een breed onderhoudspakket

AQ international biedt u een breed pakket aan onderhoudsdiensten. Onze specialisaties op dit gebied zijn het reinigen van ventilatiekanalen, luchtbehandelingskasten, koelinstallaties, vetkanalen en warmtewielen. Daarnaast voeren wij ook onderhoudswerkzaamheden uit zoals de vervanging van filters, v-snaren enzovoort.

Ervaren en deskundig personeel

Al deze specialistische activiteiten worden uitgevoerd door deskundig, ervaren en goed opgeleid personeel. U krijgt hiermee de zekerheid dat uw installatie na de werkzaamheden in een optimale staat verkeert. Lees hier meer over de certificaten waarover AQ international / AQ group beschikt.

Uw klimaatinstallatie in een optimale staat

Het reinigen van ventilatiekanalen, luchtbehandelingskasten etc. is noodzakelijk voor een optimale werking van het systeem. Wenst u uw klimatisatiesysteem te laten reinigen? Of bent u op zoek naar een partner voor een regelmatig onderhoud van uw klimaatinstallatie? Neem dan contact op met AQ international.

Luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten

Koelinstallaties

Koelinstallaties

Luchtkanalen

Luchtkanalen

Warmtewielen

Warmtewielen

Vetkanalen

Vetkanalen